Mar 30, 2013

Spring? SUMMER!

Innostuttii torstaina tekee lihapullii ja perunamuussii, vähän vaihteluu pizzoihin :D Ja sitten tehtiin älyttömän hyvä täytekakku, mun mamman reseptillä minkän host mom on kirjottanu ylös kun oli Suomessa vaihdossa haha. Joku valitettavasti söi jo koko kakun niin nyt on sitten uus jo uunissa :D Vimme viikolla tuli vielä lunta ja oltiin nollan väärällä puolella, mutta nyt lumikin on jo sulanut ja eilen oli melkeen +20!! Ihan kun oltais hypätty kevät yli ja tultiin suoraan kesään. Perjantaina käytiin yhessä puistossa parin kaverin kanssa ihastelemassa tätä kevättä, kesää ;) Täytyy nyt toivoo ettei huomenna sit tuu jotain lunta taas... Ainiin, tiistaina juhlittiin juutalaisten ''pääsiäistä'' eli Passoveria. Mentiin tuttavaperheen luokse syömään, luettiin jotain ''tarinaa'' hepreaksi+englanniks joka kerto niitten pääsiäisestä.  Ja tehtiin aina mitä siinä tarinassa käskettiin, en nyt ihan tarkkaa muista mutta jotain puhuttiin verestä, niin sitten kastettiin sormi viiniin ja paineltiin soremella lautaseen, tai jotain vastaavaa! :D Ei oo valitettavasti mitään kuvia siit illallisesta
IMG_3603
IMG_3610
IMG_3623
IMG_3630
IMG_3627
IMG_3648
pusukoira

8 comments:

Anonymous said...

Voi kunpa täälläkin ois noin lämmintä! Kuka tossa roikkuu pää alas päin? Pelottavaa! :O Muista pitää hauskaa, oot ihana!

ERIKA said...

Anonyymi: Haha mun kaveri, en sentään mä! Kuin myös :)

Anonymous said...

Moikka! Mulle tuli mieleen, että voisitko jossain vaiheessa tehdä videopostauksen? Semmonen ois kiva :) Ihana keli siellä!

Anonymous said...

voisitko laittaa ton kakun reseptin tänne joskus :P

Anonymous said...

I-HA-NA toi koira!!!!!! <3<3<3<3 Kenen se o? NIIIIIIIIIn SÖPÖ!!!

ERIKA said...

Anonyymi: Joo katotaan! :D en osaa olla videolla kyllä normaalisti..
Anonyymi: Haha joo joku päivä kun kerkeen/muistan!
Anonyymi: Hahaha, mun kaverin söpö hauva:)

Anonymous said...

Koska tuut takas suomee?

ERIKA said...

Anonyymi: Kesäkuun loppu puolella