Nov 3, 2012

Halloween

IMG_1234
IMG_1237
IMG_1268
IMG_1277
IMG_1273
Halloween oli viime keskiviikkona ja se on täällä toosi iso juttu! Kaikki on pukeutunu jotenkin ja halloween koristeita löytyy kaikkialta. Meillä ei ollu koulussa mitään ihmeellistä paitsi että opettaja anto meille karkkia ja ala-asteelaiset tuli trick or treat kierrokselle meidän kouluun. Mun kaverin pikkuveli halus mennä trick or treat kierrokselle niin päätettiin sitten lähtee mukaan ja kavettiin kaapista jotain ihmeen näköstä vaatetta päälle. Ihmisten pihat oli koristeltu ja joittenkin pihoilla soi pelottavaa halloween musiikkia ja toisilla Michael Jacksonia.. :D Mä ja mun pikkuveli kerättiin 6kg karkkia haha :D Tänään illalla leivotaan varmaankin karjalanpiirakoita ja pannarii! Oon ollu täällä ens viikon perjantaina 3kuukautta, välillä tuntuu että ihmiset ajattelee että tää koko vuosi on ruusuilla tanssimista. Ei, täällä eletään ihan normaalia arkea, kaverit käy töissä eikä aina oo todellakaan mitään erikoista tekemistä. Älkää nyt ymmärtäkö väärin ettei täällä ois hauskaa just sayin'
Onko teillä mitää postausehdotuksia kun nyt näyttää et ois aikaa tehdä :)

11 comments:

Anonymous said...

tee semmonen postaus, missä esittelisit vähä sun ostoksii tai sit videopostaus olis kiva! :)

Anonymous said...

joo ostos postaus ois kiva :) tai sitte joku tyylii huonepostauksen tyylinen ! (;

Anonymous said...

päiväni kuvina, että kuvaisit iha kaiken yhen päivän ajalta puhelimella ja kameralla ja laittasit kaikki sen päivän aikana ottamat kuvat blogiin :)

Elina said...

Mä kirjotin just hirmuse vuodatuksen tosta teemasta normaali arki ja ruusuilla tanssimine :D hahaha, tiiän mistä puhut, tsempataan yhdessä! Onneks joskus arjen keskellä on kans niitä makupaloja :) (vaikkei karkin muodossa ookkaa, höh)

Anonymous said...

päivä kuvina (mieluiten koulupäivä) tai sit huonepostaus :) tai kaveripostaus

Anonymous said...

Kysymyspostaus olis kiva!:) Tai sitte videopostaus!!! :D

ERIKA said...

Anonyymi: ostospostauksen voisin ainakin tehdä :)
Anonyymi: sama vastaus^
Anonyymi:joo päiväkuvina onnistuu!
Elina: mulle pistetää just postii joulupakettii.. namii :)
Anonyymi: yup yup:)
Anonyymi: kysymyspostauksen voisin tehä vähän myöhemmin! :D

Anonymous said...

voisit kirjottaa siit vaihtarivuoden ns. ¨huonoista puolista¨ siit että se ei oo aina niin helppoo

Tuukka said...

Viimeselle anonyymille sen verran, että elämä ei oo KOSKAAN pelkkää iloo ja onnee putkeen. Oli se vuosi sitten kotimaassa tai jossain muualla, se voi olla ihan yhtä huono/hyvä molemmissa paikoissa. Se riippuu vaihtarivuotena monesta asiasta, alkaen sun omasta mielentilastas ja pään sisällä tapahtuvist prosesseist. Paljon riippuu myös perheist, ja jos osuu hyvä/t perhe/perheet niin se helpottaa! :)

Tyttö löysin sun blogiin vasta tänään, mutta pakko toivottaa sulle hyvää jatkoo tulevalle vuodelle! Oo tyytyväinen et oot saanu näin upeen mahdollisuuden, jota en itse saanut. Vaikka melkeinpä mitä vain olisin antanut, jos olisin voinut lähteä vaihtoon ja nimenomaan USAaan. Kateus ei oo oikein mun tyylistä, mieluummin oon iloinen toisten puolesta. Kuvaa hirveesti ja päivittele tänne blogiin ahkerasti! :)

ERIKA said...

Anonyymi: ei kuulosta kauhee kivalta kirjottaa ''huonoist puolist'' koska kauhee vaikee aihe. toisen mielest huono puoli on se et jää kavereist jälkeen koulussa ja toisten mielestä ei
Tuukka: haha joka sana ihan totta! :) Hei ja kiitos paljon! Harmi ettet sä saanut nyt mahdollisuutta, mut toivottavasti onni potkii tulevaisuudes ja saat mahdollisuuden tulla tänne myöhemmin :) ja yritän päivitellä mahdollisimman ahkeraa!

Anonymous said...

Onko sulta kysytty jotain ihan outoja juttuja suomeen liittyen kuten esim. että kulkeeko täällä jääkarhuja kaupungilla.