Nov 26, 2012

Thanksgiving

Viime tiistaina alko parin päivän thanksgiving break. Mentiin torstaina momin serkun luokse Napervilleen viettämään thanksgivingiä! Thanksgiving ruokapöytään kuului mm. kalkkunaa, perunamuussia, bataattia, salaatteja ja jälkiruoaksi kakkuja ja piirakoita. Tuli siis syötyä ihan kivasti... :DVietettiin muuten viime viikon lauantaina jo early thanksgiving dadin puolen sukulaisten kanssa! Ja mikä olisikaan parempi tapa kuluttaa syödyt kalorit kuin shoppailemalla?! Perjantaina oli nimittäin Black Friday! Eli siis hullut alennusmyynnit koko USA:ssa kerran vuodessa ja hmiset jonottaa kauppoihin mm. makuupussejen kanssa. Kaupat aukes torstai-perjantai keskiyöllä ja liikenteessä oli meidän lisäksi miljoona muuta ihmistä. Oltiin 3 aikaan aamulla kotona ja nukuttiin muutama tunti ja jatkettiin taas shoppailua :D Lähdettiin sunnuntai aamulla Chicagoon vielä tekemään viimesiä Black Fridayn ale-ostoksia! Tänään on muuten Cyber Monday, eli nettikauppojen Black Friday..... täytyy nyt hillitä... haha. Hyvää alkavaa viikkoa sinnekkin! Mä meen nyt nukkumaan :)
IMG_1796
IMG_1801
IMG_1884
IMG_1906
IMG_1901

10 comments:

Anonymous said...

Ihana toi kakku!!!!!! <3

Lotta said...

AAaa mitä kuvia! :')

Anonymous said...

voisitko tehä jotain ostospostausta ?:)

Anonymous said...

ää vähä ihanan näköstä!! :) muute, onks sun mielest tuol opiskelu hankalaa ja ymmärräks sä ihan hyvin mitä ne yrittää koulussa opettaa? :D

Anonymous said...

voisikko kertoo ostoksistas?? :) ja muutenki hintatasosta yms.

Anonymous said...

Ihan näköstä! Ja toi Kakku!! Ja miks ihmeessä täälläkin ei voi olla tollasii alennusmyyntei?? Teitkö hyviä löytöjä?

ERIKA said...

Lotta: Kiittii :)
Anonymii: Harkitaan! :D
Anonyymi: No eihän se oo hankalaa, varsinkaa jos vähän enemmän tekis koulun eteen ku mä :D Mut esimerkiksi historia on välillä ihan hepreaa, koska siinä on paljon sanoi mitä en oo ikinä ennen kuulukkaan
Anonyymi: Sama vastaus kun toiselle, harkitaan! :D
Anonyymi: Haha niinpä! Siellä oli niin paljon ihmisii että kaikki tavara katos tosi nopeesti, mutta kyl mä jotain löysin :)

Anonymous said...

Voisitko joskus tehdä videopostauksen?? Ja toi kakku :)

helmi said...

aa ihanaa, kävit napervillessä!!<3 asuin sielä kolme vuotta ja kauhee ikävä ku siit on jo 6 vuotta.... :( muttaa, sulla on ihana blogi ja on just kiva lukee sun tekstei ku bongaa sielt ain välil tuttui pleissei(:

ERIKA said...

Anonyymi: Apuaa, haha en tiedä katotaa!
Helmi: Vau siistii! :) ja kiitti! :)