Oct 28, 2012

AFS Post-Arrival Orientation

Perjantaina koulun jälkeen heitin kassin täyteen vaatteita ja otettiin kahden muun AFS vaihtarin kanssa suunnaksi Champaign, Illinois. Ajettiin tunti Peoriaan bussiasemalle, sieltä bussilla pari tuntia Champaigneen. Jouduttiin lähtemään jo perjantaina koska me kolme asutaan niin kaukana muista. Meiän ryhmä on siis hajautunut vähän eri suuntiin ja tää oli siis ensimmäinen kerta kun nähtiin kaikki meiän ryhmän AFS vaihtarit. Meiän ryhmä on tosi pieni, mut eihän se mitään haittaa! 2 tyttöä Italiasta, yks Turkista, Itävallasta, Japanista, Senegalista, poika Bulgariasta ja Argentiinasta. Lauantai aamulla 8 aikaan suunnattiin innostuneina luonnonpuistoon katkomaan oksia, koska siellä oli joku vapaahetois juttu.. :D Sen jälkeen mentiin Anita Purves nature centeriin ja missä oli loput vaihtarit. Sen paikan omistaja piti meille pienen power point esityksen miten puistot ja muut toimii jenkeissä ja kerto ton paikan toiminnasta. Muutama tunti puhuttiin vaihtoon liittyvistä asioista, koska ne kuuluu näihin orientaatioleireihin. Loppu päivä vietettiin yhden AFS vapaaehtosen luona, kaiverrettiin kurpitsoja, tehtiin smoreseja (keksi, suklaa, sulatettu vaahtokarkki, keksi), syötiin, juteltiin, syötiin vähän lisää... Sunnuntai aamu alotettiin taas juttelemalla vaihtari jutuista, lähinnä siis juteltiin miten menee, onko koti-ikävä, miten koulussa sujuu jne. Tällänen mun viikonloppu oli siis nopeesti tiivistettynä, oli tosi kiva nähä muita vaihtareita ja oli tosi jees viikonloppu! Musta tuntuu et otin tän viikonlopun aikana 10 lisä kiloa, koska syötiin ihan koko ajan! :D
IMG_1100
IMG_1138
IMG_1159
IMG_1125
IMG_1184
IMG_1178
IMG_1154
IMG_1196
IMG_1208
IMG_1199

4 comments:

Anonymous said...

Ihanaa Halloween fiilistelyä...
Ja ihania kurpitsoja...
Mä oon niiiin kade! :)

Anonymous said...

Löysin vasta nyt sun ihanan blogin ja luin heti kaikki vanhemmatkin postaukset :) Musta sait kyllä vakkarilukijan! Ihania kuvia!!!

Tina said...

Mukavan näköistä menoa ollut. Jos toi yks kurpitsa on sun, niin se näyttää vähän kuin sä pienenä - leveä hymy ja harvat hampaat =)) Mut siis hieno!

ERIKA said...

Anonyymi: halloweenhan on vast keskiviikkona ni katotaa mitä sillon tulee :)
Anonyymi: heei kiitos paljon! :)
Äiti: tekijänsä näkönen siis.. :D