Jan 30, 2013

Let it snow

Tää on aina hauskaa kun tulee lunta ja kaikki menee ihan sekasin. Eilen täällä oli +15, ukkostaa ja sataa vettä ja tänään tuli lunta. Kouluja suljetaa, telkkarissa varotetaa et välttäkää ulkon liikkumist, ihmiset ajaa heti ojaa ja tääl on tosiaan 2cm lunta. Mun koulumatka on about 2km ja näin 3 autoo ojassa, nää ei oo kuulukkaa talvirenkaista :D Sitten ihmetellää et tuleeks Suomes ikinä näin paljon lunta ja miten voitte mennä kouluu joka päivä.... Huomenna otetaa darkroom photography tunnilla kuvia meiän pringles purkeista tehtyjen kameroitten kaa, en tosiaan tiiä miten se on mahdollista. Sitte perjantaina on mun synttärit jeejee! Hehe olipas turha postaus..
IMG_2901
IMG_2907

7 comments:

Anonymous said...

Hehhee! Kiva et sait säkin nähdä ees vähän lunta! Täällä oli eilen kyllä sellanen lumimyrsky että! Onko siellä muuten bussiliikennettä kouluun tollasilla kauhean lumisilla teillä? ;) Voimia sulle! ♥

Anonymous said...

Sun blogi on niin ihana ja oot tosi kaunis! Oot varmaan sanonu tän jo ennenki mut mis kaupungissa ja osavaltios oot vaihdos?:)

Pinja said...

Geu mikä toi Iowa juttu tos sivus on ja si siin alla se ihmeen kello? o_o

Anonymous said...

Paljonks siel on lämpötila ku on lunta?

ERIKA said...

Anonyymi: Oisin ollu ilone jos ei ois tullu yhtää lunta:D en kulje bussilla ;)
Anonyymi: Kiitti paljon!:) Oon Iowassa Bettendorfissa
Pinja: Se näyttää paljon kello on täällä :D
Anonyymi: Nyt on -10 mut yleensä ei oo ku pari astet pakkasta

Anonymous said...

Mahtava blogi! :) Millä ohjelmal oon tehny ton bannerin?

Vilma Viitala said...

Tää on ihana blogi ! Millä oot tehny ton bannerin :) ? Itse unelmoin vaihto vuodesta nimenomaa jenkeissä, mutta peruskoulu pitää nyt ainakin ensin suorittaa loppuun.


pinjavilma.blogspot.fi <-- saa käydä kurkkaamassa ja liittyä toki lukijaks jos tykkää :--)