Nov 26, 2012

Thanksgiving

Viime tiistaina alko parin päivän thanksgiving break. Mentiin torstaina momin serkun luokse Napervilleen viettämään thanksgivingiä! Thanksgiving ruokapöytään kuului mm. kalkkunaa, perunamuussia, bataattia, salaatteja ja jälkiruoaksi kakkuja ja piirakoita. Tuli siis syötyä ihan kivasti... :DVietettiin muuten viime viikon lauantaina jo early thanksgiving dadin puolen sukulaisten kanssa! Ja mikä olisikaan parempi tapa kuluttaa syödyt kalorit kuin shoppailemalla?! Perjantaina oli nimittäin Black Friday! Eli siis hullut alennusmyynnit koko USA:ssa kerran vuodessa ja hmiset jonottaa kauppoihin mm. makuupussejen kanssa. Kaupat aukes torstai-perjantai keskiyöllä ja liikenteessä oli meidän lisäksi miljoona muuta ihmistä. Oltiin 3 aikaan aamulla kotona ja nukuttiin muutama tunti ja jatkettiin taas shoppailua :D Lähdettiin sunnuntai aamulla Chicagoon vielä tekemään viimesiä Black Fridayn ale-ostoksia! Tänään on muuten Cyber Monday, eli nettikauppojen Black Friday..... täytyy nyt hillitä... haha. Hyvää alkavaa viikkoa sinnekkin! Mä meen nyt nukkumaan :)
IMG_1796
IMG_1801
IMG_1884
IMG_1906
IMG_1901

Nov 16, 2012

Package from Finland!

Mun piti tulla kirjottamaan jo viime viikolla, mutta mulla ei ollu yhtään mitää hyviä kuvia, ei oo kyllä nyttenkään. Viime viikolla kaiverrettiin vielä muutama kurpitsa vaikka halloween oli ja meni, hankin itelleni salikortin mikä on vaan 15 dollaria per kuukaus?!, värjättiin kaverin kanssa mun hiukset vähän tummemaksi, käytiin katsomassa uusi Bondi ja oon leiponut pullia ja pannaria! Vaalitkin tais tosiaan olla viime viikolla? Mulla on nyt oikeesti ajantaju ihan hukassa.. Ennen vaaleja telkkarissa pyöri ihan kokoajan Obaman ja Romneyn mainokset ja ennen youtube videoitakin tuli niitten mainoksia.
Tiistaina kun tulin salilta kotiin mua odotti pieni yllätys kotona, nimittäin paketti Suomesta!! Oon niin ilonen! Paketti oli täynnä karkkia, joululahjoja ja villasukkia haha :) Me vietetään tulevana lauantaina early thanksgiving host dadin puolen sukulaisten kanssa, koska ensi viikolla alkaa thanksgiving break niin me mennään host momin puolen sukulaisten luokse Chicagoon. 
IMG_1749IMG_1741IMG_1309IMG_1605IMG_1599
Muutama päivä sitten tuli 3kk täyteen täällä ja 4 kuukautta murun kanssa <3 ;)

Nov 3, 2012

Halloween

IMG_1234
IMG_1237
IMG_1268
IMG_1277
IMG_1273
Halloween oli viime keskiviikkona ja se on täällä toosi iso juttu! Kaikki on pukeutunu jotenkin ja halloween koristeita löytyy kaikkialta. Meillä ei ollu koulussa mitään ihmeellistä paitsi että opettaja anto meille karkkia ja ala-asteelaiset tuli trick or treat kierrokselle meidän kouluun. Mun kaverin pikkuveli halus mennä trick or treat kierrokselle niin päätettiin sitten lähtee mukaan ja kavettiin kaapista jotain ihmeen näköstä vaatetta päälle. Ihmisten pihat oli koristeltu ja joittenkin pihoilla soi pelottavaa halloween musiikkia ja toisilla Michael Jacksonia.. :D Mä ja mun pikkuveli kerättiin 6kg karkkia haha :D Tänään illalla leivotaan varmaankin karjalanpiirakoita ja pannarii! Oon ollu täällä ens viikon perjantaina 3kuukautta, välillä tuntuu että ihmiset ajattelee että tää koko vuosi on ruusuilla tanssimista. Ei, täällä eletään ihan normaalia arkea, kaverit käy töissä eikä aina oo todellakaan mitään erikoista tekemistä. Älkää nyt ymmärtäkö väärin ettei täällä ois hauskaa just sayin'
Onko teillä mitää postausehdotuksia kun nyt näyttää et ois aikaa tehdä :)